Feestballonnen

Bepaal de sfeer met de mooiste feestballonnen

ballonnenslingers bestellen

Ballonnenslingers

Ballonnenslingers kunnen op een hoogte gehangen worden en met kleuren naar keuze worden gemaakt. Deze slingers zijn rijen ballonnen met meerdere kleuren.

Uit ons aanbod is de ballonslinger overal op toe te passen. U kunt zelf de lengte van de slinger bepalen. Of het nu gaat om een slinger van 1 meter of meer, Ballon Sensation kan het voor u maken. Deze ballonnendecoraties worden vooral gebruikt met tentfeesten of jubilea van bedrijven.

Vaak wordt ervoor gekozen om de ballonslinger aan de gevel van het bedrijfspand te bevestigen.
Door opvallende kleuren te gebruiken wordt uw pand een echte blikvanger en zal het mensen buiten op straat zeker aantrekken.

  • Een ballonslinger per meter vanaf € 10,00
wenslantaarn bestellen

Wenslantaarns

Een wenslantaarn geeft ieder feest, herdenking een extra bijzonder sfeer moment.
Het oplaten van een wenslantaarn, is ontzettend leuk om te doen, iedereen kan er veilig omheen staan en zo op eigen manier het moment beleven.

Het gelijktijdig oplaten van meerdere wenslantaarns, geeft een sprookjesachtige sfeer en een ongekend gevoel van samenzijn, delen en beleven.
Daarnaast is het een goed en milieuvriendelijk (biologisch afbreekbaar) alternatief voor vuurwerk.

  • Een wenslantaarn bestellen voor € 4,00

Bepaal de sfeer met de mooiste kleuren

Dit zijn onze kleuren. Wij hebben 3 soorten kleuren: Fashion Solid, Pearl en Metallic.

  • Fashion Solid ballonnen hebben een standaardkleur.
  • Pearl ballonnen hebben een satijnen glans. Deze worden vaak voor bruiloften gekozen.
  • Metallic ballonnen hebben een extra glans.

Vier elke gelegenheid met unieke feestballonnen

Bij Ballon Sensation begrijpen we hoe belangrijk het is om van elk evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van feestballonnen aan die perfect zijn voor elke gelegenheid, van verjaardagsfeestjes en bruiloften tot bedrijfsfeesten en seizoensvieringen. Onze feestballonnen, verkrijgbaar in een scala aan kleuren en stijlen, voegen net dat beetje extra toe aan uw feestdecor.

Feestballonnen als ideale decoratie!

Laat u inspireren door onze decoratie-ideeën en transformeer uw locatie in een adembenemend feestparadijs. Van elegante ballonbogen en sierlijke slingers tot speelse ballonpilaren en betoverende ballonkronen, onze decoraties zullen uw gasten zeker versteld doen staan. Ons creatieve team staat klaar om u te helpen bij het ontwerpen van de perfecte decoratieset voor uw evenement.